Takk til 2022, og velkommen til 2023!

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Des 2022


Et svært travelt og aktivt år i Stovner SK er på hell. Sportslig har det blitt stor aktivitet både i den nye Badmintongruppa og Basketgruppa. De så fram til å delta i seriespillet når det startet i høst. Og har kommet godt i gang, med fine resultater.

Fotballgruppa stevner ufortrødent framover. Og Volleyballgruppa ekspanderer, og har gjort stor lykke med idretter hvor det er lagt spesielt til rette for paraidrettsutøvere, som teenvolley og diamantvolley. Sittevolley kan spilles med både funksjonsfriske og folk med funksjonshemning på samme lag.

Allidrett er et populært tilbud for unger fra 2 år og oppover mot 10 år!

Dansegruppa har blitt ekstra hardt rammet av pandemien. Men er under opparbeidelse igjen, og har blitt medlem i Danseforbundet.

I tillegg til selve aktivitetene har også klubben driftsansvar for hallene Haugenstua idrettshall, Stovner idrettshall og Vestli flerbrukshall, og fotballanleggene på Jesperud, og Rommensletta.

Klubbens administrasjon er selvsagt påvirket av alt som foregår. Jubileumsåret 2022 har også hatt stor påvirkning på arbeidsmengden. Men, det var det verdt! 

Forhåpentligvis får vi noen rolige dager som gjør at vi kan lage en oversikt over 2022. I mellomtiden kan du bla deg nedover i artiklene, der er det referater fra mye av det som har skjedd.

Så mye aktivitet på så mange arenaer, krever stor innsats av mange. Det gjelder trenere i alle klasser, hallvakter, instruktører, rengjørere, bakende og kjørende foreldre, og ikke minst gruppelederne. 

Det er enda flere som bidrar til at Stovner SK kan delta i dugnaden for lokalsamfunnet. Leverandørene av utstyr og tjenester er vi helt avhengige av for å få gjennomført aktivitetene. De lever riktignok av å selge til oss, men jammen som de er villige til å stille opp når noe står på.

Andre som stiller opp er våre overordnede idrettsorganisasjoner, Oslo idrettskrets og særforbundene.

Og vi har ikke glemt dem som bidrar økonomisk. Det gjelder private foretak og offentlige etater.

Viktigst av alle er klubbens medlemmer. Uten dem, ingen klubb. Derfor må alle som er ramset opp over påse at det de leverer av kompetanse, varer og tjenester, er av en slik art at det er attraktivt å være medlem i Stovner SK.

Vi ønsker alle en god jul i 2022, og et godt nytt år i 2023!


Lokalavisens sider om Stovner SK

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Okt 2022


Dette er forsiden på avisa. 

De resterende sidene kan du hente opp her: StovnerSK_16sider_AAG191022_red.pdf

Link til avisa
Oppgjøret mot Fagerborg tror vi er en nyttig kamp

Postet av Stovner Sportsklubb den 10. Okt 2022


Fagerborg BK er en gammel kjenning. Vi slo dem i 2016, og tapte to kamper i 2019. Nå, 3 år senere, er vi igjen i samme 4. divisjonsavdeling. Det første møtet i år var borte, og endte 0–0.

Fagerborg ligger på 6. plass, og er vår nærmeste opponent. Det skiller 1 poeng. I tillegg har de litt bedre målforskjell, 5 stk. Stovner ha imidlertid en halv kamp mindre spilt! Oppgjøret mot Christiania Ballklubb ble avlyst. Da var stillingen 1–0 til CBK. De ligger forøvrig 3 poeng bak oss. De vil si at hvis stillingen 1–0 holder seg etter at vi har spilt resten av kampen, tar de oss igjen. Kampen er satt opp igjen lørdag 22. oktober, kl. 15.00 på Bryn.

Det gjenstår for vår del 3 1/2 kamp. Det betyr mest sannsynlig at vi ikke havner i hverken topp- eller bunnstrid. Men likevel blir kampen mot Fagerborg viktig for oss. Det blir nemlig siste "treningskamp" før vi møter Holmlia i OBOS Cupens semifinale (Oslomesterskapet). Den spilles på Rommensletta fredag 14. oktober kl. 18.30. Den andre semifinalen er mellom Frigg og Manglerud Star på Marienlyst søndag 16. oktober kl. 17.00.

Vel møtt til kamp!

Uavgjort i vårkampen – nå må vi slå Årvoll

Postet av Stovner Sportsklubb den 26. Sep 2022

For ordens skyld: Forrige hjemmekamp mot Årvoll var i 2019 i Norsk Tipping-ligaen. Sist vi møtte laget var 31. mai i år på bortebane. Kampen endte 0–0. Vi kan ikke si vi har hatt noe tak på Årvoll. Men, sist moderklubb Vestli møtte dem i serien, litt tilbake i tid, i 2010. Da var vi ikke snauere enn at vi banka dem 4–2 hjemme. Og enda bedre borte 0–4.

Det er ikke umulig å komme opp på 2. plass i avdelingen ved hjelp av de 15 poengene det står igjen å kjempe om. Men vi er avhengige av andres resultater. Selv om Ullern 2 har vist svakhetstegn i det siste, er det lite sannsynlig at de gir fra seg hele forspranget på 7 poeng til Holmlia. Hvis de gjør det, ja da er det flere lag, blant annet oss, som vil kjempe om første plass og opprykk.

Det blir spennende å se om vårt gode spill fortsetter, og ikke minst om vi kan gjøre dette spillet perfekt ved å score mål!

Tør vi invitere til festfotball!
Ta ikke sjansen på å gå glipp av den spennende langspurten i serien.
Stovner SK fyller 50 år! Klubbmedlemmene feirer

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Sep 2022


Lørdagens fest på Rommensletta er en del av Stovner SKs 50-årsjubileum. Klubben er blitt stor etter sammenslutningen for to år siden. I 2022 har det kommet til to nye sportsgrener: Badminton og basket. Det er mange nye ansikter, og forholdsvis lang vei fra futsaltrening i Haugenstuahallen til baskettrening på Vestli skoles flerbrukshall. Men vi knyttes sammen i medlemskapet i Stovner SK. Klubben legger til rette for at vi kan dyrke vår felles interesse for en fysisk aktiv fritid. Derfor vil det være fint å bli bedre kjent med hverandre over alders- og kjønnsgrenser, og forskjellige sportsgrener. Vi nyter alle godt av at vi har en klubb som har et sterkt fellesskap. 

Velkommen til fest!
Når fredagskveldene blir mørkere: Kom til Åpen Hall!

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Sep 2022


ÅPEN HALL er en suksess, det kan vi slå fast etter drift i flere sesonger!

Det er rett og slett et tilbud for dem som har lyst til å være fysisk aktive noen timer en fredags kveld. Der det går an å henge med venner, og ha det trivelig i trygge omgivelser. Tilbudet er hver fredag fram t.o.m. 16. desember.

I Haugenstuahallen er det aldersgruppa 2003–2008 som holder hus mellom kl. 19.00 og 22.00. Plakaten over forteller oss at her blir det fotball og basketball.

De yngre, fra 2005 til 2010 holder til i Stovnerhallen mellom kl. 18.30 og 21.30. Stovnerhallen satser på volleyball, badminton, bordtennis og litt mer.

Det du trenger å ha med er legitimasjon og innesko.

Velkommen skal du være!
A-laget i viktig kamp med tanke på å kjempe i toppen

Postet av Stovner Sportsklubb den 5. Sep 2022


"Følg med i neste episode . . ." var oppfordringen i omtalen av A-lagets seriekamp mot Rilindja. Kampen endte 2–0, og satte Stovner på sporet igjen.

Dessverre ble ikke noen ny episode skrevet her. Kampen var ikke en seriekamp, men runde 3 i OBOS Cup (Oslomesterskapet). Motstander var 5. divisjonslaget Sagene, som ble feid av banen med 11–0! De ligger på en anstendig 5. plass. De har tilogmed slått Stovner SK 2 5–2.

Man kan nesten tro at det er den lille tempoforskjellen mellom 4. og 5. divisjon som gjorde at våre gutter fikk tid til sitt beste spill. Men, dette er bare spekulasjoner.

Sagene fortviler, og Hirsi jubler for ett av sine tre mål

Den virkelige testen ville selvfølgelig være i seriekamp. Det var bare et par dager etter mot Lyn 1896 FK 2 på Kringsjå 30. august. Sjokkangrep av Stovner SK. Publikumet hadde ikke fått satt seg før Yaz satte inn 1–0! Erlend scorer "alltid" mot Lyn. I årets første oppgjør dem imellom, scoret han det siste målet i en overbevisende 4–1-seier. Nå satte han inn det andre. Stovner vant 2–3 etter at Kevin satte annen omgangs eneste mål.


Erlend får fortjent oppmerksomhet


Den kommende kampen tirsdag 6. september, kl. 20.15 på Rommensletta mot tabelljumbo Nesodden, kan se ut som et tippeobjekt du ikke blir rik på om du setter penga på Stovner SK.

Men Nesodden dro til mot tabellnabo Veitvet med 4–2. Man kan godt tenke seg at selvtilliten har fått en boost. Men det hjelper nok ikke hvis våre gutter opprettholder fokus og innsats. Ikke lure seg selv og oss ved å tro at de er så gode som de har vært i det siste, men ved å være så gode som de egentlig er.

Skal de ha noen sjanse til å henge med i toppen må de vinne denne kampen. En god kamp av A-laget få dager før feiringen av Stovner SKs 50-årsjubileum tar til, vil være flott for åpningsarrangementet på Jesperud lørdag 10. september kl. 12.00–16.00.


Hjertelig velkommen til fotballkamp på Rommensletta tirsdag 6. september, kl. 20.15, 
og til jubileumsåpningen på Jesperud lørdag 10. september, kl. 12.00!
Stovner SK feirer 50-årsjubileet

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Sep 2022


Vestli IL hadde startet forberedelsene til sitt 50-årsjubileum, onsdag 19. oktober 2022, før sammenslåingen av Vestli IL og Rommen SK fant sted. Nå ble det slik at stiftelsesdatoen for Stovner SK ble Vestli IL sin dato. Dermed var det bare å fortsette å planlegge og se fram til feiringen av den runde dagen. Riktignok med nytt navn. Røttene er tatt vare på gjennom jubileumsemblemet. Det viser dugnaden som ble gjort da låven klubben fikk fra Jesperud gård ble gjort om til dagens klubbhus. Gutta på bildet er i ferd med å gjøre om møkkakjelleren til blant annet garderober, og et fundament for hele huset.

Rommen SKs røtter er sterkt knyttet til oppveksten av drabantbyene på Stovner, men strekker seg også tilbake til bygda Stovner før den store utbyggingen startet. Rotspissene strekker seg inn i Stovnerkameratene IL, Tokerud IL, Smedstua IL og Stovnerkameratene Ballklubb. Klubber med røtter godt plantet i Stovners jord. Godt symbolisert i vår logo.

Jubileumsfeiringen starter allerede lørdag 10. september, kl. 12.00–16.00, på Jesperud. Det blir litt tivolistemning med hoppeslott, fotballdart, battle, klovn og mer til. Det blir også muligheter for å kjøpe litt mat og drikke – for en billig penge. Alle sportsgrenene våre får egen bod hvor de vil presentere idrettene sine.

Feiringen fortsetter med et arrangement på Rommensletta, en mottakelse på selve jubileumsdagen:
19. oktober 2022, og avsluttes med en voksenfest lørdag 22. oktober.

Mye skal skje, og blir annonsert på nettsidene, sosiale medier, plakater og i Akers Avis Groruddalen. Forhåpentligvis blir det også omtale og bilder i avisa. Kanskje blir det bilde av deg i hoppeslottet, eller i samtale med Oldermannsligaen om gamle dager!

Velkommen!


Sommeraktivitetene fortsetter: Først ukene 31 og 32!

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Jul 2022

Når vi nå går inn i de siste ukene før skolestart, kan Stovner SK og deltakerne på våre sommeraktiviteter se tilbake på noen fine uker. Og det er ingen ting som tyder på at det skal bli mindre fint og moro i ukene som gjenstår. Det skjer noe både sent og tidlig. Og så er det spennende om det dukker opp noen overraskelser.

Ha en fortsatt fin sommer, gjerne sammen med Stovner SK!


Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!
Sommeren ruller videre. Her er ukesoversikten for ukene 29 og 30

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Jul 2022

Sommeraktivitetene ruller videre. I de to kommende ukene blir det masse sandvolleyball i Fossumparken. Allidretten i Stovnerhallen tar en liten pause. Til gjengjeld blir det masse fotball fotball på dagtid på Jesperudjordet, en fotballskole. Så her kan du lære å spille fotball, selv om du ikke har noen tilknytning til Stovner Sportsklubb. Og på ettermiddagen fortsetter fotballskolen på Rommensletta. Her er det også mye morsom ballspill og andre leker. Som om ikke det er nok er det Badminton og Basket i Vestli idrettshall mandag, onsdag og torsdag!

Kanskje det dukker opp noen andre muligheter også. Nesten 40 stykker har vært på tur i Oslo Klatrepark på Bånkall, og 30 stykker var og spilte bowling på Veitvet.

Og alt er GRATIS! Du får tilogmed frukt og saft.

Hjertelig velkommen skal du være!

Hilsen
Stovner SKs
Sommerinstruktører

Enkel oversikt over uke 26 sine aktiviteter

Postet av Stovner Sportsklubb den 24. Jun 2022

Det foregår så mye i Stovner SKs tilbud om sommeraktiviteter på forskjellige steder og tider. Derfor er det greit å ha en ukeskalender som gir deg en enkel oversikt.

Aktivitetene er GRATIS. Det er også frukt og drikke du får. Ønsker du noe å spise må du ta med en matpakke hjemmefra.

Det er lurt å ta en titt innom hjemmesidene våre, slik at du kan holde deg orientert om eventuelt nye tilbud, eller endringer i de eksisterende.

Kalenderen oppdateres før hver uke.

Vi håper dere får en riktig fin sommer.
Jubileumslogo og jubileumsemblem

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Jun 2022


Stifterne av moderklubben Vestli IL la ned en enorm dugnad ved oppstarten av klubben i 1972, og i årene som har gått siden. Når vi skulle lage en jubileumslogo til 50-årsjubileet var det også fint å kunne utvide logoen med bildet fra dugnaden i møkkakjelleren til det som skulle bli et flott klubbhus. Det ble et emblem for pionerene, og alle dem som senere har lagt ned en stor innsats for å få klubben dit den er i dag.

Ada Weel Olsen i byrået Vild har forstått våre vage forklaringer på hva vi ønsket oss. Hun har også laget vår ordinære logo.

Fortsatt er det noen måneder til stiftelsesdatoen 19. oktober. Flere store jubileumsarrangementer vil gjennomføres før det. Det første er planlagt som en stor aktivitetsdag på Jesperudjordet lørdag 10. september.

Følg med på våre hjemmesider og Stovner SKs Facebooksider.


Denne sommeren blir ikke kjedelig!

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Jun 2022


Tidenes idretts-sommer står for døra i Stovner Sportsklubb!

😎👍🏼🏐⚽️🔥

9 uker med GRATIS idrettstilbud for barn og unge. 

I Stovner Idrettshall, Fossumparken sandvolley og nærområde ellers på Stovner er det full fres på dagtid frå klokka 10.00–15.00, i 9 uker, med volleyballgruppa som hovedarrangør. 

I Stovner idrettshall vert det mulighet å prøve mange idretter i sommar. Sjølvsagt fokus på sandvolleyball og volleyball med volleyballgruppa som arrangører, men i samarbeid med Stovner Bokseklubb vert det også i år tilbud om boksing. Vi vil ha instruktører som er gode på dans/yoga, Frisbee, Basis-trening og styrketrening, Friluftsliv i nærområde, Tae-kwondo, Fotball/futsal, Badminton og Basketball også på dagtid, Handball og fri-aktivitet med fokus på lek. Her vert det full action. Og sjølvsagt inkluderer vi personer med nedsatt funksjonsevne i sommerens tilbud!

💪🏼👍🏼💎🏐

På Rommensletta og i Haugenstua Idrettshall arrangerer Stovner Sportsklubb Fotball gratis aktiviteter på ettermiddager mandag, onsdag og fredag, klokka 17–20 i uke 26, 27, 28, 29, 30 og 31. Fotballgruppa planlegger også en jente-fotballcamp på Jesperudjordet på dagtid i uke 29 og 30!

Sjølvsagt mykje fotball på Rommensletta, men også ute-leker som kubb, badminton, ringspill og allidrett. 

I Vestli Idrettshall vert det også masse GRATIS aktivitet med dei to nye idrettane basketball og badminton i SSK. Her vil vi ha åpent mandag, onsdag og torsdag klokka 17–20 i uke 27 til 32!

Vi satser på ein aktiv og trygg sommer med våre engasjerte instruktører. Instruktørene er en blanding av voksne, unge voksne og ungdommer i sommarjobb. Alle er kursa som sommerinstruktører via Oslo Idrettskrets og alle skal også ha levert politiattester før sommaren starter for fullt.

👮🏼‍♀️

Dei fleste tilbuda vi har i sommar er for aldersgruppa 8–15 år, født 2006–2014. Vi vil også underveis annonsere tilbud til litt eldre ungdommer. Følg med på www.stovnersk.no og på våre facebook-sider.

Vi vil publisere informasjon om uke-aktiviteter på klubben si nettside stovnersk.no og på klubben sine facebook-sider + gruppene si facebookside Stovner Sportsklubb Volley og Stovner Sportsklubb Fotball. 

Stort sett er det fritt oppmøte på alle aktiviteter. Vi forbeholder oss likevel muligheten til å ha maks antall deltakarar på enkelte aktiviteter og noen aktiviteter vil også ha forhåndspåmeldinger. Uansett er alle aktiviteter GRATIS å bli med på.

Få også med deg dette! 😎

• Fotballgruppa er teknisk arrangør for Joshua King sin fotballskole på Rommensletta 25.–26/6. 4–500 barn og unge deltar GRATIS denne helga.

• Volleyballgruppa feirer også Frivillighetens år 2022 med Norges Volleyballforbund og Sandvolleyballens dag i Fossumparken ved Stovner Senter søndag 7. august. 

Er ikkje dette nok så; 🤪

Seniorlandslaga i volleyball vil legge sine sommersamlinger til flotte Stovner Idrettshall. Da er volleyballgruppa i dialog med landslagsledelsen om morsomme aktiviteter for våre barn og unge, sammen med landslagsspillere og trenere. 

Volleyballgruppa i samarbeid med Norges Volleyballforbund, vil også sette opp en GRATIS sand-volleyballcamp for barn og ungdom i Fossumparken på enkelte ettermiddager i sommer. Her vil det bli konkurranser og give-aways fra NVBF og Stovner Sportsklubb til alle som deltar.

Og sist, men ikkje minst;

Unge ledere i volleyball og fotballgruppa er aktivt med i avviklinga av alle aktiviteter i sommer. 

Ca. 25 ungdommer + noen litt eldre, vil få sommerjobb i sommerens prosjekt i regi av Stovner Sportsklubb. Noen hundre barn vil få gode minner for livet etter denne sommeren.

Hovedansvarlige for den praktiske gjennomføringa i sommer er Liin Nguyen i volleyballgruppa og Kissma Kamara i fotballgruppa. 

Sommerens gratisaktiviteter i Stovner Sportsklubb vert finansiert av Oslo kommune/Oslo Idrettskrets, Bydel Stovner og Gjensidigestiftelsen

God og aktiv sommer! 

For Stovner Sportsklubb

John Walstad, ansvarlig sommerprosjekter 2022. 


Kissma Kamara fra Fotballgruppa og Liin Nugyen fra Volleyballgruppa er to av Stovner SKs mange flotte ungdommer. De har tatt på seg en formidabel jobb med å være hovedansvarlige for den praktiske gjennomføringen av Sommeraktiviteter 2022.


Idrett Uten Alkohol Comet Sport Lillestrøm Frivillig.no Aktiv Ferie og Fritid - Bydel Stovner

Hvordan ender toppoppgjøret Stovner SK – Ullern IF 2?

Postet av Stovner Sportsklubb den 23. Mai 2022


Dette er utvilsomt kampen du ikke må gå glipp av.

Siste gang Stovner SK var i serie med Ullern 2 var i 2014-sesongen. Stovner SK het Vestli IL den gangen. Lagene spilte også da i 4. divisjon. Ullern 2 vant begge oppgjørene den sesongen med henholdsvis 3–0 hjemme og 1–4 på Jesperud. Ullern 2 spilte i 4. divisjon også i 2021. De endte på en 6. plass av 14 lag.

I likhet med Stovner har de hatt en god åpning på serien i år. De ligger på 2. plass, 1 poeng bak oss etter 5 kamper. De har en bedre målforskjell, +16 mot våre +9.

Sesongtipset fra norskfotball.com setter Ullern 2 som vinner av vår avdeling, og oss som nummer 4. Bettingselskapet Coolbets har Stovner på topp, og Ullern 2 på 3. plass. Sånn sett ser det ut til å bli en jevn kamp.

Den siste seriekampen Ullern 2 spilte var mot Nesodden. Ullern 2 stilte med en rekke juniorer i troppen. De vant 7–3. Det virker overbevisende. Men Nesodden har tapt alle sine kamper og har en målforskjell på –14. De tapte 0–3 for Stovner i begynnelsen av mai. Forøvrig har vi notert oss at Ullern 2 har sluppet inn dobbelt så mange mål som Stovner. Vi er det gjerrigste laget i avdelingen med kun 4 innslupne mål. Den forrige seriekampen vår vant vi 0–2 borte mot Veitvet.

Vi er spente på hvordan det ligger an på skadelista til Stovner. De har heldigvis hatt en god pause, som vi håper har gjort godt for kropp og sjel.

Det blir en jevn, spennende kamp, så det er bare å ta på regnjakka eller paraply og komme. Ja, det blir muligens litt regn, men det tåler vi.

(Bildet er fra et junioroppgjør mot Ullern 8. mai 2015. Ullern vant begge kampene og avdelingen den gang. Joda, Yaz var med den gangen også. Den eminente spilleren må da nærme seg 50 år?)
Stovner SK ønsker alle . . .

Postet av Stovner Sportsklubb den 13. Apr 2022

Påsken og våren henger i hop. De markerer en overgang til noe annet. Ganske tydelig for oss som er tilknyttet et idrettslag. Det blir lysere og varmere. Inneidrettene får konkurranse av uteidrettene. Noen idretter tilpasser seg årstiden. For eksempel blir futsal til fotball, og volleyball blir til sandvolleyball. Ellers er jo badminton en familiefavoritt om sommeren, basketballkurver og volleyballnett finnes mange steder ute. Det blir mange muligheter for fysisk egenaktivitet, og ikke minst for å se spennende konkurranser på gress og sand.

Dessverre foregår det mange steder i verden i dag ting som er nesten ufattelig for oss i Norge. Millioner av mennesker er i krig, millioner sulter, millioner er på flukt. Noen av dem har kommet til oss, og flere er på vei. Ta vel imot dem, og la den lyse, lettere tiden våren innvarsler gi dem håp om bedre tider.

Nå tar vi noen dager fri, senker skuldrene, finner fram appelsinene og sjokoladene, og setter oss i solveggen, enten den er bokstavelig, eller bare finnes under et pledd sammen med ukeblader og på fjernsyn der du befinner deg disse påskedagene.

Etter påske tar vi fatt på spennende tider i Stovner SK, selvfølgelig på idrettsarenaene, men også en kommende jubileumsfeiring, og fortsatt bygging av klubben sammen med deg, og alle våre andre samarbeidspartnere.

God påske!
Stovner SKs årsmøte 2022: Referat

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Apr 2022

Som de to tidligere årsmøtene i Stovner SK ble også årets årsmøte avholdt i Stovnerhallen. Ikke det aller beste stedet på grunn av en del sjenerende bakgrunnsstøy. Klubbhuset på Jesperud hadde nok vært bedre. Det er et lite men: Oppmøtet viste en gledelig økning fra ifjor. Da var det 22 stemmeberettigede. I år 35. Det er en økning på 63 prosent, slike økninger ville etterhvert sprenge kapasiteten i klubbhuset! Men det er et luksusproblem vi får ta når det kommer. Forutsetningene var litt forskjellige. Møtet i 2021 var på Teams. Faktisk var det bare 5 færre stemmeberettigede i år enn på det konstituerende årsmøtet i 2020.

Nå er det vel ikke realistisk å tro at økningen vil fortsette i samme takt, selv om potensialet er der. Klubben har cirka 700 medlemmer.

De 35 som hadde møtt opp var et godt gjennomsnitt av stemmeberettigede klubbmedlemmer. Jenter og gutter fra 15 år og til 80+. Det var ingen kontroversielle saker på sakslista. Likevel tok møtet, inklusive litt ventetid på opptelling og sjekking av om de frammøtte var stemmeberettigede, 1 3/4 time. Dette rett og slett fordi forsamlingen var aktive deltakere med gode spørsmål og innspill. Og det var ikke bare fra de gamle, drevne møtedeltakerne, men også de helt unge. Noen av dem sitter i klubbens Ungdomsutvalg. De har akkurat kommet tilbake fra et lederkurs på Sørmarka, som antagelig har vært nyttig.

Som sagt, det var ikke noen kontroversielle saker. Regnskapet viste at selv om det var liten sportslig og sosial aktivitet i 2021, så ble det et lite overskudd. Det kom spørsmål fra salen som krevde presisering. Notene til regnskapet manglet. De er nå kommet med, og kan leses på den vedlagte fila. Budsjettet for 2022 ble enstemmig godkjent. Det ble også forslaget til uendret medlemskontingent for 2023.

Stovner SK ønsker ikke bare å gjøre det gjeldende sportslige tilbudet bedre, men også starte nye sportsgrupper. I denne omgang var det forslag fra styret på Badminton og Basket. Det ble enstemmig støttet.

Det ser ut til at styrets medlemmer har arbeidet godt sammen. I hvert fall tok de to som var på valg, Svein Sikle og Jan Erik Tallhaug, gjenvalg for to år. Frank E. Fossum tok gjenvalg for ett år som varamedlem.

Kontrollutvalgets to medlemmer, Lasse Erik Johannessen og Norvald Mo, tok gjenvalg. Varamedlemmet Rune Wie ønsket ikke gjenvalg. I hans sted ble valgt Andreas Svanes.

Valgkomiteen fikk ved møtets slutt ros for jobben, deres opptreden, og deres alder. Det siste kan de vel ikke så mye for. De ble gjenvalgt, men Kissma Kamara ønsket ikke å fortsette som medlem og ble erstattet av Sander Martinsen.

Cirka klokka 20.45 var møtet over, og folket kunne gå hjem. Forhåpentligvis med tro på at Stovner SK stevner i riktig lei.

Nedenfor er det lenker til Protokollen fra årsmøtet og flere andre nyttige dokumenter som bidrar med mange flere detaljer enn ovenstående lille referat.

Årsmøte-2022-protokoll_SIGNERT.pdf

Årsberetning-2021-stovner-sk.pdf

Stovner_SK_Årsregnskap_2021.pdf

Årsmøte-2022-samlebudsjett-2022.pdf

Innberetning fra KU 2021 til årsmøte 29.03.2022_SIGNERT.pdf

årsmøte-2022-saksliste.pdf


Ved styrebordet satt Svein Sikle, Yessenia A. H. Anchissi, Than Trang Thi Tran, Frank E. Fossum (bak kamera) og Stian P. Wammer.


«ÅPEN HALL»

Postet av Stovner Sportsklubb den 25. Mar 2022

Det er «Åpen hall» i Stovnerhallen for jenter og gutter født i 2005–2009, fredag kl. 18.30–21.30.

Det er allidrett med volley, basket, badminton, futsal, bordtennis – eller bare henge litt i hallen.

Velkommen i et rusfritt og trygt miljø med voksne vakter.


Vi kommer tilbake med mer opplysninger om det populære tiltaket. Blant annet åpner vi igjen «Åpen hall» i Haugenstuahallen fredag 1. april. Det er ikke aprilsnarr!
En kamp unna 1. runde i NM!

Postet av Stovner Sportsklubb den 23. Mar 2022


Stovner SK er bare en seier unna av å få spille 1. runde i Norgesmesterskapet. Bommen som kan hindre oss i å fortsette veien mot Ullevaal er Lørenskog IF.

Lørenskog kjenner vi etter at vi i de to foregående fotballsesongene har spilt i samme 3. divisjonsavdeling. De to siste kampene vi spilte mot dem endte med en seier til oss og en uavgjort. Uavgjortkampen var da vi rykket ned fra 3. divisjon. 

Den kampen vi vant over Lørenskog var i sesongen 2019. Da sleit vi i bunn, og var helt avhengige av å få minst et poeng i den siste kampen. Det var mot Lørenskog på bortebane. Lørenskog var favoritt, og ble ikke noen mindre favoritt da de scoret det første målet. Til pause sto det 2–2. Det var ikke noe trygt poeng, så gutta malte på. Og de vant annen omgang 0–2, slik at sluttresultatet ble 2–4. Dermed ble det 3. divisjon et år til.

Lørenskog er ingen fryktinngytende motstander fra høyere divisjon. Vårt spill i kvalifiseringskampen mot Kolbotn, var lovende, særlig med tanke på at det var den første tellende kampen. Det var en trend fra vinterens treningskamper som var blitt bedre og bedre for vår del. Lørenskog slo ut Kløfta med 0–1 i 1. kvalikkamp. Stovner slo Kløfta 0–1 i treningskamp. Vi håper trenden fortsetter, og at det etter kampen på Rommensletta søndag 3. april, er klart at Stovner SK skal spille førsterundekamp i mai!

Planen for søndag 3. april blir en god tur på dagen før fotballkampen, 
og så blir det ikke søndagsmiddag før kl. 19.00!

Årsmøte 2022: Dagsorden og dokumenter

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Mar 2022


Velkommen til ordinært årsmøte i Stovner Sportsklubb 2022. Heldigvis kan vi nå ønske velkommen til et fysisk møte i Stovnerhallen. 

Som ved alle andre sportsprestasjoner er det om å gjøre å forberede seg grundig. Det gjør man i dette tilfellet best ved å klikke på de nedenstående lenkene, og lese seg opp på de vedlagte filene.

Årsmøte 2022 Forretningsorden.pdf

Årsmøte 2022 Saksliste.pdf

Årsmøte 2022 Regnskap 2021 og Budsjett 2022.pdf

Årsmøte 2022 Samlebudsjett 2022.pdf

Innberetning fra KU 2021 til årsmøte 29.03.2022.pdf

Årsberetning 2021 Stovner SK.pdf

Årsberetning 2021 Allidrett.pdf

Årsmelding 2021 Oldermannsligaen.pdf

Årsberetning 2021 Volleyballgruppa.pdf


Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.


Å R S M Ø T E 2022

Postet av Stovner Sportsklubb den 24. Feb 2022

Velkommen til årsmøte tirsdag 29. mars, kl 19.00. Møtet avholdes i Stovnerhallen.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest mandag 14. mars.

Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider tirsdag 22. mars.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.
Du behøver ikke kjede deg i vinterferien!

Postet av Stovner Sportsklubb den 17. Feb 2022


Det er ingen grunn til å være lei seg for ikke å kunne gå på skolen i en hel uke. Du behøver ikke sitte hjemme å sløve. Det har Stovner SK sørget for (ja, også en del andre frivillige organisasjoner, da).

Stovner SK er en del av Oslo idrettskrets sitt Nabolagsklubb-program. Det innebærer en del oppgaver som skal bidra til at klubben blir en enda bedre klubb i vårt nabolag. Som for eksempel å opprette et ungdomsutvalg. Være bevisste på at klubben skal være aktiv i inkludering av enkeltpersoner og grupper i vår samfunnsoppgave, som er å legge til rette for dem som vil drive organisert idrett.

Vanligvis har Stovner SK hatt forskjellige arrangementer i vinterferieuka, som i hovedsak har rettet seg mot barn og unge. Nå har klubben dratt det litt lengre. Det er andre enn de aller yngste som kanskje kan tenke seg litt aktivitet i en ferieuke. Derfor inviterer vi denne gang både eldre damer og herrer, og folk med utviklingshemninger til å delta.

Altså, det er ingen grunn til å bli sittende i sofaen og se på repriser på tv'n hele dagen. Nedenfor er det en oversikt over hva som foregår når og hvor.Du behøver ikke være medlem i Stovner SK for å benytte deg av tilbudet i vinterferien.
Vi starter prøveprosjekt BADMINTON

Postet av Stovner Sportsklubb den 25. Jan 2022


Forsøket med badminton i Stovner SK er igang. Det skal bli spennende å følge responsen framover.
2022 er igang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Jan 2022


Hei og godt nytt år!

Allidretten starter opp igjen mandag 10. januar.
Vi fortsetter til samme tidspunkt som tidligere:
Barnehagebarn kl. 17.00–17.55,
Skolebarn kl. 18.00–19.00.

NB! Pga fortsatt stort Covid smittetrykk tar alle voksne på seg munnbind innendørs, og ALLE store og små spriter hender ved
hoveddøren. Har du/dere symptomer, bli hjemme.

Vi sees symptomfrie og raske!


Vennlig hilsen
Randi