Endelig får Stovner SK målt kreftene igjen mot SF Grei

Postet av Frank Eilert Fossum den 11. Mai 2023

Trivelig bilde, men ikke bra forhold for å spille fotball. Men nå ser banen på Rommensletta helt annerledes ut. Det er sikkert en god grunn til at kampen har blitt satt opp fredag kveld kl. 20.15. Fredag er forsåvidt greit, men 20.15 når det ikke er satt opp kamper tidligere på kvelden? Riktignok spiller Stovner SKs G19 mot Oppsal 2 kl. 18.30, men det er på Jesperudjordet, så det kan vel ikke være årsaken?

A-laget har hatt en litt kronglete oppstart på sesongen, de har spilt bare to kamper. Den første mot Holmlia, hvor de tapte knepent 3–4, etter å  ha ledet 3–1. Stillingen var 2–3 til det gjensto 3 minutter av ordinær tid!

Så spilte laget mot Lokomotiv Oslo. Der ledet Lokomotiv Oslo 1–0 da kampen ble avbrutt av dommeren etter 55 minutter. Kampresultat er satt til 3–0. Undertegnede kjenner ikke til årsaken.

Den siste kampen vant A-laget 2–1 over Oldenborg på Rommensletta tirsdag 9. mai. Peder Lauvsland og Max Julian Kleven lagde våre mål.

Laget ligger på 10. plass. Grei ligger på 3. plass på grunn av litt dårligere målforskjell enn Gamle Oslo og Manglerud Star. Alle tre lagene har fire seire. Grei har en liten mulighet til å gå opp i ledelsen, i og med de har en kamp mindre spilt. Men, den kampen er mot Stovner SK – laget som har all grunn til å ta en solid revansj over Grei etter tapet mot dem i kvalifiseringen til NM.

Det er altså all grunn til å komme til kamp på Rommensletta fredag kveld. Ikke umulig at det blir vorspielet til en flott helg!

Harde tak i NM-kvalifiseringskampen Grei–Stovner tidligere i vår. Kampen Grei vant på straffespark.